Magunkról

székhelyA ROSEAL részvénytársaság már több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik, valamint a tömítések területén a legnagyobb mechanikai tömítés gyártó Romániában.
A ROSEAL az első alkatrész gyártó a tömítések területén Romániában, amelynek a minőségi rendszere be van jegyeztetve ISO 9001-es standarddal.
Az elmúlt néhány évben a Roseal megnövelte terjeszkedését a gyártás és a működési szolgáltatások területén világszerte, számos Technikai-Kereskedelmi képviseletet létesítve külföldön, nagyra értékelve ügyfeleinek kérését.

A vállalati menedzsment döntése, hogy fontos pénzügyi forrásokat költsenek a folytonos termékjavításra, fejlesztésre és a modern eszközökre, valamint modern termelési technológia használatára, hogy következetesen megbízható magas minőségű termékeket tudjanak szállítani. A Roseal úgyszintén figyelmet fordít a kutatásra, tervezésre és az új termékek kifejlesztésére.

Az öt nyersanyaggyártási vonallal, mint az: Al2O3, PTFE (teflon), grafit, gumi és fémmegmunkálás, a vállalat nagymértékben lecsökkentette a termék gyártási körforgását, létrehozva ezzel egy pontos és gyors ügyfélszolgáltatást.
A ROSEAL termékek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy pénzügyi megtakarítást érjenek el, az alacsony kezelési költségeknek köszönhetően. A ROSEAL szakképesített személyzettel rendelkezik, akik technikai segítséget nyújtanak a beszerelés, működés és mechanikai tömítés rendszerek karbantartásánál, megoldást nyújtva a felmerülő kereskedelmi partnerek problémáira.

Ugyanakkor a Roseal kínál személyzeti képzést ellátva a mechanikai tömítés rendszer felszerelésének felhasználhatóságáról. A Roseal célja, hogy az erőforrás egyedüli beszállítója legyen az ügyfelek számára.

A Roseal együttműködik kutató intézetekkel és egyetemekkel. A Romániai kutatás fejlesztésének javítása érdekében a Roseal tagja a: Romanian Association for Promoting Magnetic Liquids, ROMATOM, APPR és Romanian Carbon Materials Society.

Annak érdekében, hogy sikert érjen el, megbízhatóbb termékeket készítsen, és kifogástalan szolgáltatást kínáljon együtt az ügyfelek legmagasabb igényeivel, valamint a vállalat hatékony tevékenységet nyújtson, nemcsak rövidtávon de úgyszintén hosszú távon is, át kell lépnie az adott standardokat.

cem2010

nanofluid